Discount! DEVOLD Duo Active Merino 205 Zip Neck Woman ink Imagine marita

DEVOLD Duo Active Merino 205 Zip Neck Woman ink

Nou

1 bc

356 lei

-15%

419 lei

Mai multe informații

Bluză Devold Duo Active Merino 205 Zip Neck proiectată să asigure confort maxim ca strat de bază al îmbrăcămintei stratificate de iarnă. Firele de lână merinos din compoziţia materialului izolează foarte bine şi după ce s-au udat. Căptuşeala Thermolite obținută din reciclare drenează eficient transpiraţia.

Stratul exterior este format din 80% lână merinos pură și 20% poliamidă. Combinația ideală de fibre, cu stratul interior care îndepărtează umezeala de pe suprafața corpului spre stratul exterior, unde se evaporă spre suprafață. Pe scurt, această bluză cu guler înalt izolează termic foarte bine, astfel încât să simți mereu o căldură benefică. Croiala anatomică se așează perfect pe orice siluetă. Mânecile raglan și cusăturile plate asigură un confort extraordinar, fără a irita pielea. Manșeta ridicată de la mâneci adaugă stabilitate formei și oferă mai multă protecție împotriva deteriorărilor mecanice. Spatele extins permite o aplecare mai mare fără a expune șoldurile și zona sacrală.

Bluza cu guler înalt cu fermoar asigură o ventilație confortabilă atunci când este nevoie, protejând în același timp gâtul pe vreme nefavorabilă.

* Material din lână merinos cu fire mixte
* Căptuşeală Thermolite obținută din reciclare
* Mâneci croite raglan
* Talie uşor prelungită
* Cusături plate
* Lână merinos organică provenită din Argentina

Greutate: 205 g/m2
Fibra: 20.5 microni

Material: 100% ThermoLite (polyester) / 80% lână merino, 20% poliamidă

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

DEVOLD Duo Active Merino 205 Zip Neck Woman ink

DEVOLD Duo Active Merino 205 Zip Neck Woman ink

Scrieţi o recenzie