SALOMON Supercross 4 black/white/fiery red

Nou

2 bc

471 lei

-20%

589 lei

Mai multe informații

Salomon Supercross 4 - indraznet de rezistenti, aderenti si seriosi atunci cand vine vorba de alergare montana. Un pantof ultra-dotat pentru poteci, Supercross 4 pentru barbati nu face compromisuri si revine in forta cu niste crampoane chiar mai mari si canale extra pentru o eliminare optima a noroiului si un grip pe masura. Precisi si stabili, pantofii de alergare montana au o talpa ca de cauciuc, sunt respirabili si impermeabili si rezistenta voiniceste la uzura. In plus, asigura un confort pe care nu il poti nega.

Aderenta puternica
Conexiunea cu solul este optimizata multumita cauciucului Contagrip si crampoanelor special concepute pentru a indeparta eficient si rapid noroiul.

Confort de durata
Acest pantof combina o captuseala moale, o potrivire cu spatiu generos si spuma moale Fuze Surge integrata in talpa intermediara.

* Design fara cusaturi, pentru picioare mai late
* Branturi Ortholite DieCut Sockliner cu densitate dubla care se modeleaza dupa forma piciorului pentru o potrivire confortabila. Senzatie ca de soseta, asigura o amortizare superioara pentru articulatii, respirabilitate pentru picioare si durabilitate pentru pantof, sporind astfel confortul, precum si nivelul de performanta al incaltarilor;
* Spuma Fuze Surge: unul din cele mai moi amestecuri de materiale EVA, o spuma ce actioneaza ca o perna, obtinuta din 30% cauciuc natural. Confort instataneu in alergare, efect de bounce; asigura o miscare mai lina si dinamica

Drop: 11 mm
Inaltime calcai: 32 mm
Inaltime varf: 21 mm
Greutate: 303 g
Profunzime crampoane: 6.5 mm

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

SALOMON Supercross 4 black/white/fiery red

SALOMON Supercross 4 black/white/fiery red

Scrieţi o recenzie