Rucsac ZAJO Lhotse 65 black

Nou

Acest produs nu mai e in stoc

630 lei

Fisa de date

Volum peste 60L

Mai multe informații

Unic cu 3 camere, rucsacul vă oferă un alt nivel de confort în deplasare. Folosim combinaţiile dintre nailonul uşor şi rezistent şi materialele durabile Cordura. Trei compartimente cu accesul frontal de jos la compartimentul principal oferă o mulţime de oportunităţi pentru ambalare şi utilizarea pentru lucrurile personale. Călătoria dumneavoastră poate dura la nesfârşit, pentru că am conceput acest rucsac cu scop general şi utilizarea lui de-a lungul întregului an. Acesta vă oferă sprijinul perfect pe şoselele Karakorumului dar şi la campingul pe malul lacului. Sistemul de spate reglabil oferă adaptarea optimă la fiecare corp uman şi asigură ventilaţia excelentă a aerului între spate şi rucsac. Trei compartimente body system vă oferă un alt mod de utilizare. Puteţi să-l utilizaţi ca valiză atunci când călătoriţi de la pensiune la pensiune sau atunci când doriţi să campaţi. Buzunarul frontal 3D este perfect pentru jachetă sau lucruri mici. Compartimentul superior se poate utiliza pentru lucrurile de uz zilnic. Cel mijlociu ar putea fi pentru hainele curate iar compartimentul în jos este potrivit pentru rufele murdare sau pentru sacul de dormit pentru 3 sezoane. Vă puteţi ataşa uşor beţele Trekking de un pol minimalist. Husa de ploaie din partea de jos menţine rucsacul uscat şi în siguranţă. Puteţi să-l utilizaţi ca support pentru a sta pe sol sau pe suprafaţa umedă (de exemplu, iarba înrouată), chiar şi cu rucsacul în spate. Rezervorul de apă şi orificiul pentru furtunul rezervorului de apă sunt sunt la fel de importante. Noi folosim cele mai bune şi cele mai puternice materiale de pe piaţă pentru o calitate superioară (Cordura, Hypalon), marca NIFCO/Duraflex pentru catarame şi YKK pentru fermoare.

* Trei compartimente
* fermoare YKK®
* catarame NIFCO/DURAFLEX®
* Chei ataşate în buzunar cu fermoar
* Două buzunare interioare
* guler de extensie sub capac
* Capac detaşabil şi ajustabil – expansiunea volumului
* Rezervorul de apă poate fi ataşat cu scai Velcro
* Rezervorul de apă NU ESTE INCLUS
* Buzunar inferior pentru husa pentru ploaie
* Husa detaşabilă pentru ploaie inclusă
* Curea de compresie superioară
* Buzunare cu părţi din plasă elastică
* Curele de fixare a uneltelor de bază
* Puncte de prindere pentru beţele de trekking
* Buzunar cu fermoar pe cureaua de umăr
* Curele de compresie laterale ascunse
* Buzunar frontal 3D cu fermoar
* Buzunar cu fermoar capac
* Buzunar suplimentar cu fermoar capac în interior pentru obiecte de valoare
* Fermoar în formă de U la intrare la compartimentul principal
* Cetura de şold cătuşită detaşabilă
* Sistem de spate reglabil
* Suportul pentru cască este inclus

Volum: 65 l
Material: YKK®, Duraflex®, Cordura®, RainXpert
Greutate: 2200 g
Dimensiuni: 78 x 32 x 30 cm
Ţesătură shell: 100% Nylon 6 & Nylon 6.6, 330D Rip-stop + DWR(C6) + PU x 2
Căptuşeală: 100% Nylon
Materialul exterior 2: 100% Polyester HD CORDURA + DWR(C6) + PU x 2
Întreţinere:
După utilizare rucsacul poate fi depozitat doar uscat. Rucsacul trebuie depozitat departe de temperaturile ridicate, agenții de oxidare, înălbitori și de lumina directă a soarelui. În cazul în care rucsacul este foarte murder se spală manual folosind apă călduţă şi săpun lichid, se spală bine și se lasă la usucat la aer. A nu se spăla în maşina de spălat rufe şi a nu usca în uscătorul de rufe!

YKK®
Fermoarele YKK se gasesc in toate subdomeniile industriei. YKK produce o gama larga de fermoare, nasturi, catarame si accesorii rapide de incidere si deschidere recunoscute la nivel international pentru calitatea si durabilitatea lor.

Duraflex®
Duraflex, bine cunoscutele catarame din plastic pentru fixarea rapida a rucsacului si a echipamentului. Brand stabilit pentru prima data in US  este acum disponibil oriunde in lume. Suntem pionieri in aceasta industrie si oferim clientilor nostri un serviciu complet, de la ideea conceptuala pana la serviciul post-vanzare.

Cordura®
Cordura este o tesatura speciala din fibre de poliamida cu rezistenta deosebita la abraziune, tensiune si forfecare. Aceste proprietati sunt conferite printr-un proces de texturizare a materialului supus vaporilor de aer fierbinti (aerul fierbinte este utilizat pentru a uni suprafata subtire a materialului textil cu un material mai rezistent pentru a obtine o suprafata dura similara cu cea a materialului de bumbac).

RainXpert
Tehnologia RainXpert combina cel mai inalt nivel de protectie impotriva apei cu un nivel inalt de confort termic. Principiul rezida in membrana cu pori microscopici care este laminat ferm pe materialul exterior.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Rucsac ZAJO Lhotse 65 black

Rucsac ZAJO Lhotse 65 black

Scrieţi o recenzie