Ochelari DYNAFIT Trail Evo mallard blue/yellow

Nou

1 bc

636 lei

-15%

749 lei

Mai multe informații

Ochelarii de soare Dynafit Trail Evo cu rama completă sunt o alegere ideală pentru alergare în teren accidentat, alpinism și turism cu schiurile. Protecție totală fiabilă, vedere clară și stil casual la o greutate minimă.

În munți ochii au nevoie de o protecție specială împotriva razelor UV, zăpezii, prafului și vântului. Prin urmare ochelarii de soare de calitate sunt un accesoriu indispensabil pentru orice aventură. Cu Trail Evo universal cu o greutate de doar 34 grame vă puteți bucura de sporturile montane fără griji.

Ochelarii au lentile de calitate DIVEL Optics cu tehnologie Evo care garantează un contrast ridicat și o claritate strălucitoare. Protejează în mod fiabil împotriva razelor UVA, UVB și UVC. Datorită câmpului mare de vedere aveți întotdeauna totul la vedere și chiar și la viteze mari sunteți în siguranță în timpul activităților în aer liber.

Materialul Grilamid este ușor, flexibil și face ochelarii mai rezistenți la deteriorare. Sistemul de ventilație asigură circulația constantă a aerului și previne astfel aburirea și înnorarea lentilelor.

Greutate: 34 g
Categorie lentile: 3

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Ochelari DYNAFIT Trail Evo mallard blue/yellow

Ochelari DYNAFIT Trail Evo mallard blue/yellow

Scrieţi o recenzie