Nou ATSKO Silicone Water-Guard EXTREME 355ml Imagine marita

ATSKO Silicone Water-Guard EXTREME 355ml

0074928133638

Nou

6 bc

74 lei

Mai multe informații

Preparat extrem de eficient pentru asigurarea impermeabilității textilelor și a pielii pe bază de polimeri siliconici. În timpul uscării, are loc reticulare. Datorită compoziției sale patentate, preparatul este unic prin faptul că nu afectează respirabilitatea textilelor cu membrană (Gore-TEX®, Sympatex®, ...).

În comparație cu preparatul ATSKO Silicone Water Guard, acesta este completat cu un filtru UV eficient. Prin urmare, este potrivit pentru toate pânzele de pânze, celte și alte textile care necesită rezistență la apă și în același timp protecție împotriva mucegaiului, ciupercilor, algelor și, de asemenea, decolorării datorate expunerii la radiații UV. Este folosit pentru copertine, huse pentru bărci, umbrele, lemn de exterior, zidărie și mobilier.

* Un singur spray este suficient pentru a asigura un efect perfect. Injectarea repetată nu este recomandată.
* Este testat pentru toate textilele din fibre naturale si sintetice: nailon, poliester, materiale compozite, lana, etc. De asemenea, este potrivit pentru piele intoarsa si periata (nubuc). Nu dăunează respirabilității structurilor sandwich cu Gore-tex® și alte membrane.
* Îmbunătățește respirabilitatea hainelor și încălțămintei.
* Filmul hidrofug creat este complet inodor după uscare.
* Schimbă doar minim redarea culorii materialelor naturale (merită încercat).
* Suprafața tratată este rezistentă la formarea de pete de sare și hărți.
* Reface și înlocuiește hidrofobizarea siliconică din fabrică a pantofilor din piele.
* Ca gaz propulsor al nebulizatorului se folosesc 10g de CO2 (preparatul nu lasa amprenta de carbon).

MANUAL:
Scutura bine inainte de folosire. Mai întâi, faceți un test la fața locului pentru a vedea dacă există vreo schimbare de culoare (judecați după uscare). Suprafața tratată trebuie să fie curată și uscată. La aplicare, țineți recipientul vertical, cu duza în sus, la 15-20 cm de materialul tratat și pulverizați încet până când suprafața materialului este uniform umedă. O singură injecție este optimă. Utilizați produsul tratat numai după uscarea și întărirea (polimerizarea) completă a produsului.

Atenție: Temperatura scăzută, umiditatea ridicată sau circulația redusă a aerului pot prelungi timpul de uscare și coacere la 48 de ore.

Volum: 355 ml

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

ATSKO Silicone Water-Guard EXTREME 355ml

ATSKO Silicone Water-Guard EXTREME 355ml

Scrieţi o recenzie