Nou Discount! Rachete de zapada TSL Symbioz Instinct M titan Imagine marita

Rachete de zapada TSL Symbioz Instinct M titan

3436500417906

Nou

Acest produs nu mai e in stoc

1 183 lei

-30%

1 690 lei

Mai multe informații

Foarte rezistente și flexibile rachete de zăpadă TSL Symbioz Hyperflex Instinct sunt alegerea ideală la turistica montană care preferă tracțiunea perfectă, greutatea ușoară și un sentiment de libertate deplină. Construcția rachetelor în formă de clepsidră permite mersul ușor, natural și pot fi folosite în diferite condiții de zăpadă.

Datorită conceptului Hyperflex, rachetele de zăpadă TSL Symbioz se adaptează perfect la teren și merg natural. Experimentați o simbioză cu natura cu rachetele de zăpadă Symbioz Instinct, ușoare, aderente și extrem de confortabile.

Elementele din carbon sporesc flexibilitatea și capacitatea de reacție. Ajustarea mărimii nu a fost niciodată mai ușoară - trebuie doar să apăsați filele roșii de siguranță din mijlocul legăturii pentru a ajusta snowshoes la mărimea dorită.

Natural Stride Cadrul hiperflexibil și ușor cu legături ergonomice oferă adaptare la teren accidentat și tracțiune excepțională.

Sound and Shock absorbing System este special conceput de firma TSL și ajută la absorbția zgomotelor și a șocurilor nedorite, deci în practică înseamnă mers confortabil și liniștit.

Sistemul BOA® FIT ajuta la distribuirea legarii intr-un mod precis, uniform, reducand astfel punctele de presiune din fata piciorului.

Parametrii:
* greutate: 845 g/pc
* capacitate de încărcare: 50-120 kg
* dimensiuni: 59 x 21 cm
* crampoane: 8 + 2 crampoane frontale
* mărimea pantofilor: EU 39 - 46 

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Rachete de zapada TSL Symbioz Instinct M titan

Rachete de zapada TSL Symbioz Instinct M titan

Scrieţi o recenzie