DEVOLD Tuvegga Merino Shirt Man flood

Nou

2 bc

561 lei

-15%

660 lei

Mai multe informații

Termo Devold Tuvegga este cu două fețe(reversibil), ceea ce înseamnă că este realizată dintr-o combinație de 3 tricoturi diferite astfel încât poate fi folosită cu adevărat versatil, de la activități intense în aer liber până la relaxare pe terasa de iarnă. Prima parte termică are un tricot înalt lângă piele care menține mai mult aer în ea și astfel crește confortul termic. Cealaltă parte este realizată dintr-un tricot neted care asigură o respirabilitate ridicată în timpul activităților intensive.

Fabricat dintr-o combinație de trei tricoturi diferite:
* Tricotul pe două fețe oferă două nivele opționale de izolare: Tricotul neted elimină umezeala la contactul cu pielea către tricotul 3D, unde această umiditate se evaporă foarte repede. Când este întors pe dos, funcționalitatea se schimbă iar tricotul 3D păstrează mai mult aer în el lângă piele ceea ce crește confortul termic. Datorită efectului 3D lenjeria se adaptează cu ușurință la diferite forme de încărcare în timpul activităților sportive și la schimbările de temperatură ale mediului înconjurător. Construcția cu două fețe este utilizată pe părțile reci ale corpului din zona pieptului, brațelor și șoldurilor
* Tricotul clasic cu nervuri este folosit în zonele calde ale corpului, cum ar fi abdomenul și brațele inferioare. Este foarte ușor menținând în același timp capacitățile de izolare termică. Absoarbe umezeala și menține corpul uscat în timpul mișcării.
* Țesătura tip plasă cu uscare rapidă asigură eliminarea rapidă a umezelii din corp. Poate fi găsită pe cele mai transpirate părți ale corpului, cum ar fi spatele și la subraț.

Material și tehnologie:
* Tricot 3D: 99% lana merinos, 1% elastan; gramaj: 250g/m2, fibre: Fină 18,7 microni
* Tricot neted: 100% lana merinos; gramaj: 190g/m2, fibra: Fina 18,7 microni

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

DEVOLD Tuvegga Merino Shirt Man flood

DEVOLD Tuvegga Merino Shirt Man flood

Scrieţi o recenzie