Pantofi SALEWA MS Vultur EVO GTX black/cactus

Nou

3 bc

1 320 lei

-20%

1 650 lei

Mai multe informații

Bocanci de alpinism Salewa Vultur EVO GTX pentru bărbați, cu căptușeală durabilă din piele de căprioară Perwanger și căptușeală impermeabilă, respirabilă GoreE-Tex® pentru un confort climatic optim.

Sistemul nostru patentat Salewa® 3F conectează zona de pas cu talpa și călcâiul pentru flexibilitate, o fixare fermă și o potrivire sigură. Datorită sistemului de dantelare 3D, puteți alinia cu precizie antepiciul și mijlocul piciorului la picior pentru un confort și o precizie mai mari.

Căptușeala Gore-Tex® Performance Comfort permanent impermeabilă și respirabilă oferă izolație și control al climatului într-o varietate de condiții meteorologice. Sockliner-ul rigid din fibră de sticlă mixtă carbon asigură compatibilitatea cu cramponi hibrizi și este ideal pentru alpinism, trasee mixte și trecerea ghețarilor.

* Datorită vârfului flexibil al arborelui și talpii intermediare ergonomice pe două niveluri, vă veți simți confortabil în timpul mersului
* Talpa exterioară stabilă Vibram® WTC sub picioare oferă o tracțiune bună datorită profilului dinamic, iar zona de urcare în zona degetelor de la picioare permite lucrul precis al picioarelor

* Pantoful dispune de talpa Vibram® WTC
* 3F System: Flexibility + Fit + Support – suport ferm al gleznei
* Cleansport NXT ®
* Climbing Lacing: Pentru o potrivire cat mai precisa

Greutate: 940 g/bc (UK 5)
Drop: 15 mm (35/20 mm)
Fit: Wide

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Pantofi SALEWA MS Vultur EVO GTX black/cactus

Pantofi SALEWA MS Vultur EVO GTX black/cactus

Scrieţi o recenzie