ARMYTEK Prime C2 black/warm light

6957713003443

Nou

1 bc

297 lei

-15%

349 lei

Mai multe informații

Armytek Prime C2 oferă un fascicul larg de lumină cu o putere maximă de 930 de lumeni. Este ideală pentru cei care folosesc un set de moduri de bază în utilizarea zilnică. Luminozitatea optimă, comenzile intuitive, precum și accesoriile incluse și opționale fac din Prime C2 o sursă de lumină principală sau suplimentară indispensabilă la o plimbare de seară, în timpul campării sau acasă.

Husa fiabilă din nailon permite atașarea la o curea și protejează lanterna de zgârieturi în timpul depozitării și transportului. De asemenea, Prime C2 poate fi plasată în mașină și utilizată pentru diagnosticarea defecțiunilor sau ca lumină suplimentară pentru portbagaj: este suficient să atașați lanterna la o suprafață metalică. În plus, datorită compatibilității cu suportul original pentru biciclete, Prime C2 se instalează pe orice bicicletă și poate fi utilizată ca lanternă de bicicletă.

* Opțiunea de a seta un temporizator pentru stingerea automată
* Fascicol larg convenabil cu hotspot mare, sistem optic complet îmbunătățit, lentilele TIR sunt protejate de zgârieturi prin sticlă călită cu strat anti-reflexie.
*Tehnologia inovatoare permite utilizarea oricărei baterii standard 18650 Li-Ion. Protecție completă împotriva scurtcircuitelor, chiar și în cazul contactului dintre conectorul magnetic și obiecte metalice.
*Monitorizare activă a temperaturii în timp real pentru a preveni supraîncălzirea peste +58°C și indicarea avertismentului de baterie descărcată.
* Protecție completă împotriva apei, murdăriei și prafului în conformitate cu standardul IP68 - lanterna funcționează chiar și după scufundarea la o adâncime de 10 metri. Rezistă la căderi de la o înălțime de până la 10 metri.
* Conector magnetic robust și rezistent la apă.

Specificații:
* Putere de ieșire a luminii: 930 lm
* Distanța fasciculului,: 112 m
* Dispersie a luminii: 25°: 120°
* Timp de funcționare în modul maxim: 4 ore (390 lm după 2 minute)
* Timp de funcționare în modul minim: 140 de zile
* Diametrul capului: 24,5 mm
* Diametrul corpului: 20,5 mm
* Lungime: 104 mm
* Greutate (fără baterie): 55 g
* Suprafață anti-abrazivă: anodizat premium de tip III călit 400HV
* Standard de rezistență la apă și praf: IP68
* Adâncime de imersiune sigură: 10 m
* Înălțime sigură de cădere: 10 m
* Temperaturi de funcționare: -25°C până la +40°C

Compatibilitatea bateriei: 1x18650 Li-Ion

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

ARMYTEK Prime C2 black/warm light

ARMYTEK Prime C2 black/warm light

Scrieţi o recenzie