Rucsac DYNAFIT Traverse 16 M/L rock/khaki/blueberry

4053866698313

Nou

1 bc

509 lei

-15%

599 lei

Mai multe informații

Un rucsac ușor Dynafit Traverse 16 cu mult spațiu pentru echipamentul de care ai nevoie pentru aventurile montane rapide. Este inspirat de vestele Dynafit, ceea ce îl face să se potrivească perfect și să vă permită să vă deplasați eficient și rapid, fără restricții inutile.

Este alegerea perfectă pentru alergări după serviciu pe trasee locale, drumeții de o zi prelungite sau pentru împachetarea rapidă cu echipament mic.

Curelele de umăr largi și ergonomice oferă o libertate de mișcare optimă. Cureaua detașabilă pentru șolduri oferă un plus de stabilitate dacă transportați ceva mai multă greutate. Ca și vestele de alergare DYNAFIT, Traverse 10 are mai multe buzunare pe bretelele de umăr pentru depozitarea obiectelor mici. Două buzunare cu fermoar de dimensiuni generoase găsesc, de asemenea, loc pentru sticlele moi de 500 ml, astfel încât să aveți întotdeauna lichide la îndemână.

Compartimentul principal poate fi accesat în câteva secunde datorită închiderii cu cordon. De asemenea, acesta este accesibil și prin intermediul fermoarului lateral. O altă caracteristică utilă este buzunarul impermeabil detașabil, în care vă puteți ascunde smartphone-ul sau alte obiecte de valoare mici în caz de ploaie. Curelele de compresie laterale pot fi folosite și pentru a transporta bastoane.

Mărimea M/L - lungimea spatelui 45-53 cm

Parametrii:
* volum: 16 l
* greutate: 410 g

Material: plasă monofilament 3D, nailon 100D Robic®

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

Rucsac DYNAFIT Traverse 16 M/L rock/khaki/blueberry

Rucsac DYNAFIT Traverse 16 M/L rock/khaki/blueberry

Scrieţi o recenzie