Nou Discount! DYNAFIT Radical Pro Rock khaki/fluo orange Imagine marita

DYNAFIT Radical Pro Rock khaki/fluo orange

Nou

2 bc

2 792 lei

-20%

3 490 lei

Mai multe informații

Clăparii de schi alpin Dynafit Radical Pro sunt echipamentul indispensabil. Sunt foarte ușori și se manevrează cu ușurință.

Radical Pro sunt dotați cu sistem revoluționar Hoji Lock System, motiv pentru care oferă performanțe optime atât la urcare, cât și la coborâre. Clăparii sunt combinația ideală între libertate de mișcare la urcare și rigiditate la coborâre. În regimul de mers, manșeta și carcasa sunt separate. Cu o rotație de 60 de grade a manșetei, veți avea parte de mobilitate nelimitată, fără rezistență.

Greutatea redusă și construcția flexibilă a limbii din 2 materiale sintetice high-tech garantează o economisire a energiei și o mișcare naturală în timpul mersului pe teren abrupt. Noua inserție modelată la căldură (opțională) oferă stabilitate și confort. Cu acești clăpari veți fi pregătiți pentru curse lungi. Odată ce ați ajuns în vârf cu Radical Pro, tot ce trebuie să faceți este să comutați sistemul de blocare Hoji Lock System. În regimul de schiat, clăparii sunt setați cu o înclinație spre înainte de 11 grade. Mecanismul ski-walk este integrat, împreună cu cataramele și curelele Ultra Lock. Rotiți maneta, iar sistemul este activat. Manșeta și carcasa se unesc într-un singur element, care transformă sistemul revoluționar de mers pe schiuri.

Cureaua Ultra Lock și cele 3 microcatarame ajustabile permite fixarea optimă pe picior. Flex indexul de 120 face față și terenului dificil. Driving Spoiler sporește performanțele la coborâre. Întreh clăparul este confecționat din Grilamid în Italia.

Flex index: 120
Last Width: 103.5 mm

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieţi o recenzie

DYNAFIT Radical Pro Rock khaki/fluo orange

DYNAFIT Radical Pro Rock khaki/fluo orange

Scrieţi o recenzie